English / Česky

Bankety

Gala menu 4 chody 2017


Galamenu I. á 672 Kč vč. DPH / 1 osoba

Prosciutto s listovým salátem, čerstvými borůvkami a redukcí balsamica

Zeleninový vývar s jemně krájenou kořenovou zeleninou

Steak z holštýnského telete na pravých liškách, pečené brambory

Pomerančový cheese cake

Couvert


Galamenu II. á 627 Kč vč. DPH / 1 osoba

Tatar z čerstvého lososa s kaviárem podávaný s bílým toustem a crème fraîche

Hovězí consomé se sherry a petrželkou

Vepřová panenka v panchettě s konfitovanou červenou cibulkou, šťouchané brambory

Vanilkové créme brulée

couvert


Galamenu III. á 756 Kč vč. DPH / 1 osoba

Jemně filetovaná telecí pečeně s kaparovou majonézou

Zeleninový vývar s jemně krájenou kořenovou zeleninou

Kachní prsa na omáčce z rybízu a růžového pepře, velké krupicové noky

Capuccino mascarpone řez s cognacovou omáčkou

couvert


Galamenu IV. á 850 Kč vč. DPH / 1 osoba

Plátky červené řepy se šlehaným kozím sýrem a restovanými piniovými oříšky

Telecí consomé se zeleninou

Biftek z býčí svíčkové na zeleném pepři, dekorace z grilované zeleniny, gratinované brambory

Čokoládový dezert se slaným karamelem

couvert


Galamenu českých specialit I. á 633 Kč vč. DPH / 1 osoba

Uzená kachní prsa se studenou perníkovou omáčkou

Kuřecí vývar s máslovými nočky

Svíčková na smetaně s brusinkami a šlehačkou, domácí houskové knedlíky

Koláč z dušených jablek s vanilkovou omáčkou

couvert


Galamenu českých specialit II. á 693 Kč vč. DPH / 1 osoba

Šunka od kosti servírovaná s čerstvým křenem a tmavým chlebem

Kuřecí vývar s máslovými nočky

Kachní prsa podávaná s pyré z červeného zelí, bramborové knedlíky

Tvarohový závin

couvert


Vegetariánské galamenu á 570 Kč vč. DPH / 1 osoba

Carpaccio z červené řepy se šlehaným kozím sýrem a piniovými oříšky

Sezónní krémová polévka

Arborio rizoto se zeleným chřestem

Dezert jako většinové menu

couvert

 

 

Virtuální prohlídka okolí
Letenského zámečku
Rezervovat stůl
online
Rezervace do
Brasserie Ullmann Letenského zámečku

Rezervaci Vám potvrdíme emailem.