Letenský zámeček

  ENKontakt

Sezónní
nabídky

Sezóny

Naše menu s železnou pravidelností obměňujeme, abyste u nás mohli vždy ochutnat něco nového. V průběhu roku jej doplňujeme o sezónní speciality gastronomického kalendáře a využíváme dostupnosti lokálních surovin z českých polí a lesů. 

Sezóna čerstvého chřestu
Na přelomu dubna a května si v brasserii můžete pochutnat na chřestovém rizotu nebo tradičním chřestu s holandskou omáčkou. 

Sezóna voňavých jahod
Sladké jahodové dezerty se u nás rozvoní v první půlce června. Ochutnejte jahodový cheesecake nebo čersvé jahody s mascarpone.

Sezóna lesních hub
Na začátku podzimu šéfkuchař připravuje houbové ragú a oblíbenou krémovou polévku. 

Sezóna české zvěřiny
V průběhu října a listopadu na jídelním lístku najdete třeba panenku z jelena či domácí zvěřinovou paštiku. 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací o cookies OK